Правовий квест

/Files/images/sots_pedagog/received_1664895046937924.jpeg20 листопада 1989 року Генеральною Асамблеєю ООН була прийнята та відкрита для підписання ратифікації та приєднання Конвенція ООН «Про права дитини» – міжнародний документ, який вперше в історії людства визначив повний спектр прав дитини та правові стандарти у сфері захисту дітей.

/Files/images/sots_pedagog/received_1664894703604625.jpeg Цю дату відзначають в Україні як День спільних дій в інтересах дітей – день, коли установи, організації та й звичайні громадяни, повинні об’єднати власні зусилля заради захисту дітей від будь-яких посягань. Документ ратифіковано у 195 країнах світу, а з 27 вересня 1991 року Конвенція – частина законодавства України.
До визначного дня в Глухівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 Соціальним педагогом Козловською Т.В. було організовано та проведено правову квест-гру серед учнів 8-х класів «Я знаю свої права». На старті квесту команди передивились історичний відеофільм, щодо підписання Конвенції ООН про права дитини та написали тест перевірку знань з даної тематики. Після першої спільної станції учні відправились згідно маршрутним листкам подорожувати по правовим станціям, безпосередньо опрацьовуючи Конвенцію ООН по правам дитини. На фінішній прямій команди згідно отриманим балам розподілили призові місця, були нагороджені призами та грамотами Відділу освіти та Служби у справах дітей.
Захід пройшов за підтримки міської служби у справах дітей та безпосередньою участю начальника Галушко І.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.