«Колосок» вітає переможців!

«Колосок» вітає переможців!

Цього тижня приємною несподіванкою для учнів початкової школи стало нагородження учасників та переможців Всеукраїнського етапу Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу Колосок. Міністерство освіти і науки України спільно з ЛГМО «Львівській інститут освіти» привітали діток золотими та срібними сертифікатами, а також надіслали сертифікати для учасників конкурсу.

З моменту заснування «Колоска» брати участь в інтерактивні мали змогу учні з 1 по 11 клас. Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №6 завжди проявляла високу активність як учасник, і отримувала гідний результат, як переможець. «Колосок осінній 2016» спробували освоїти близько 150 молодших школярів нашого закладу освіти, які у своїй більшості стали переможцями. Організатори цього року зробили приємну несподіванку для діток, нагородивши їх спеціальними призами – закладинками-календариками з корисними порадами для підтримки здорового способу життя. Класи, у яких багато діток брали участь у конкурсі, отримали сертифікати активних учасників, а у винагороду - журнали «Колосок» та настільні календарі для вчителів, присвячені 10-річчу «Колоска».

Відтепер життя у нашій початковій школі стало не просто цікавим, а ще й «колосковим». Цимми завдячуємо координатору конкурсу, учителю біології,Гулаковій Інні Миколаївні.Спасибі Вам за наставництво, супровід та за те, що надихаєте нас бути ближчими до природи! З першого класу діти дуже шанують навколишнє середовище та надзвичайно люблять екологічне виховання, слідкують за порядком і власним прикладом показують як слід ставитися до природи! Щиро дякуємо!

Олена Карпицька, учитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.