«Міс та Містер школи – 2018»

23 лютого в в Глухівській ЗОШ № 6 відбувся конкурс «Міс та Містер школи – 2018», у якому взяли участь найвродливіші, найпривабливіші, найкмітливіші та найсміливіші дівчата та хлопці нашої школи 7-8 класів. Учасники змагалися у 3- х конкурсах, які розмістилися в такій послідовності, а саме: «Візитка», «Зачіска майбутнього» для дівчат та «Силовий» для хлопців, і «Талант»

Всі учасники мали гарну підготовку, були не схожими один на одного. Впродовж конкурсів дивували всіх своїми талантами, своєю щирістю, оригінальністю, не повторністю... цей список можна продовжувати до безкінечності. Вони всі справилися з даними завданнями на відмінно, можливо їм допомогла підтримку батьків, вчителів, друзів, за що щира їм подяка. І після останнього конкурсу було оголошено найголовніше, переможців у номінаціях конкурсу «Міс та Містер школи -201 8 року». За результатами журі, у номінаціїї "Міс Грація " перемогла - Муковоз Катерина учениця 8-В класу, "Містер Креативність" отримав учень 7-В класу Білік Роман, "Міс Талант" стала Рева Марина учениця 8-В класу, "Містер Мужність" здобув Любченко Михайло учень 8-А клас, у номінації "Міс Посмішка " перемогла Скоченко Даша учниця 7-В класу, "Містер Оригінальність" отримав Рябко Артем, "Віце міс" здобула учениця 7-Б класу Воробйова Вікторія, "Віце містер"- Зайцев Богдан учень 7- А класу. І в номінації "Міс школи - 2018 " перемогу отримала Ткаченко Емма учениця 7-В класу, та "Містером школи -2018" став Лещенко Михайло учень 7-А класу Всіх учасників вітаємо з перемогою, бажаємо здоров'я, творчої активності, нових перемог, здійснення заповітних бажань.

Всім учням, вчителям, батькам щира подяка у підготовці та проведенні даного заходу. Тільки у колективній роботі може вийти гарний результат!!!


Галерея "Міс та містер школи 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 863

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.