Наші перемоги

НАШІ ПЕРЕМОГИ

З метою підвищення психологічної культури учнів як необхідної складової загальнолюдської культури особистості у період з лютого до квітня 2018 року серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області реалізовувався дистанційний проект «Мій світ психології». У цьому проекті брала участь Чемодурова Анастасія, учениця 10 класу під керівництвом практичного психолога школи Володько Ольги Дмитрівни.

/Files/images/psihologchna_slujba/SDC18884.JPG/Files/images/psihologchna_slujba/Грамота1.jpg

Завдання проекту були відкритими, їх виконання орієнтувало учасників не на відтворення знань з психології, а на власні версії, судження, дослідження, створення нового результату, що в окремих учасників викликало певні труднощі.

Оцінювання робіт здійснювалося за такими критеріями, як оригінальність, творча продуктивність, світоглядна глибина, об’єм та лаконічність. За результатами участі в усіх етапах, журі конкурсу визначило 10 старшокласників, чиї роботи отримали найвищі бали. Робота Чемодурової Анастасії була визнана однією з кращих.

Дівчина нагороджена дипломом І ступеня учасниці обласного дистанційного проекту «Мій світ психології».

Як відмітила сама учасниця, проект сприяв підвищенню її мотивації до саморозвитку, самопізнання, підвищенню рівня психологічної культури.

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.