Кадети – майбутні захисники!

З 29 травня по 02 червня 2018 року пройшли військово-польові збори кадетів Глухівської загальноосвітньої школи №6

Військово-польові збори проходили на території Слоутського лісу. Були відпрацьовані практичні навички з інженерної, тактичної, топографічної, фізичної, медичної, вогневої підготовки та захисту від засобів масового ураження.

Вже наступного ранку почалася довгоочікувана гра «Зірниця».За правилами гри всі учасники зборів були поділені на дві команди «Альфа» і «Омега». Командирами були обрані місця дислокації їх таборів. Зразу ж було організовано роботу з установки наметів, вогнища і т.д. Були чітко розподілені обов’язки. І головними стали командири таборів. Дорослим була відведена скромна роль – спостерігачів.

Через деякий час до команд приєдналися гості з Богунівського класу ЗОШ № 7 міста Конотоп. Вони плавно влилилися в гру і вже до вечора всі були охоплені спільною ідеєю – ПЕРЕМОГИ.

В останній день, коли обидві команди повернулися в спільний табір була організована «Смуга перешкод» та «Фінальна битва», які і стали визначальними у визначенні переможців.

Вечір закінчився цікавою посвятою в туристи. А по завершенню на всіх чекав святковий салют, пісні біля вогнища під гітару, нові друзі, враження та ....бажання повернутися знову.

В гості до юних захисників завітали, начальник відділу освіти Васянович Л.Г., директор школи Калиновська І.М., військові, класні керівники.

Визначено команду переможницю. Нею в цьому році стала команда «Омега». Кращим кадетам було оголошено подяки, вручені грамоти.


Галерея "Похід кадети 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.