Тиждень початкових класів. 21.12.2016

Сьогодні в 4-Г ласі було проведено конкурс "Знавці українських народних традицій". Дівчата і хлопці старанно підготувались, вивчили вірші, прислів'я та приказки, загадки. Згадали про нелегту історію українського народу.

Вікторія Семененко, класний керівник 4-Г класу

Весело і цікаво розпочався 3 день тижня початкової школи. Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучилися до проведення благодійної ярмарки та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.

На ярмарку були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети – все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

Покупців – патріотів виявилося ще більше, ніж продавців – благодійників. Атмосфера на «солодкому» ярмарку була невимушеною і жвавою. Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики. Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

Юлія Протасенко, класний керівник 1- Б класу


Галерея "Тиждень початкових класів. 21.12.2016"

У рамках тижня початкової школи учні 3-В класу завітали до вихованців дитячого садку "Світлячок" на заняття з англійської мови. Діти побачили знайомі казки у англійському варіанті. Таким чином учні-актори заохотили дітей вчити англійську мову, забезпечуючи принцип наступності.

Вікторія Новікова, учитель англійської мови


Галерея "Англійські казки для вихованців дитячого садка"

Кiлькiсть переглядiв: 332

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.