Повернутися до звичайного режиму

Сеінар учителів української мови та літератури м.Глухова

Упровадження інноваційних педагогічних технологій у процесі викладання української мови та літератури

Упровадження інноваційних педагогічних технологій у процесі викладання української мови та літератури

20 березня 2014 року на чергове засідання «Упровадження інноваційних педагогічних технологій у процесі викладання української мови та літератури», що відбулося на базі Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, зібралися вчителі української мови та літератури шкіл міста з метою обміну досвідом роботи.

З вітальним словом до присутніх звернулися В.Г.Дячкова, завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, та І. М. Калиновська, директор ЗОШ № 6

Свою фахову майстерність учителі презентували через зміст теоретичного матеріалу, використовуючи новітні комп’ютерні технології.

Цікавими і змістовними були виступи С.М. Надточій, учителя української мови ЗОШ №6, яка ознайомила присутніх з особливостями викладання української мови в профільних класах, а О.Ф. Паладич, учитель ЗОШ №1, звітувала про роботу кафедри вчителів-словесників.

Ґрунтовним був виступ Л.М. Кисленко, учителя ЗОШ № 2, яка акцентувала увагу на роботі літературної студії «Джерельце», на співпраці з кафедрою ГНПУ імені О.Довженка. О.М. Ковальова, учитель ГНВК: ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ступенів №4, висвітлила питання щодо реалізації методу проекту в навчально-виховному процесі. Про роботу з обдарованими дітьми та її результативність доповіла Н.М. Бокова, учитель школи-інтернату, представивши збірку учнівських різножанрових творів «Свою Україну любіть». Л.В. Аркатова, учитель ЗОШ №3, звернула увагу на те, що саме інноваційні технології дають можливість для фахового розвитку вчителя.

Учителі-словесники на засіданні довели переваги інноваційних технологій у формуванні навичок та вмінь, окреслили напрямки своєї діяльності з питань упровадження інновацій у навчально-виховний процес.

/Files/images/semnari_naradi_zasdannya/DSCN0205_новый размер.JPG /Files/images/semnari_naradi_zasdannya/DSCN0210_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.