75 років від дня утворення Сумської області

Рідній Сумищині - 75

/Files/photogallery/732/DSCN0199_новый размер.JPG На виконання Постанови Верховної Ради України від 21.05.13 р. №297 – VII «Про відзначення 75-річчя утворення Сумської області» у Глухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 19.03.2014 року був проведений єдиний урок «Рідній Сумщині - 75».
Для паралелі учнів 5-8 класів був проведений літературно-музичний калейдоскоп «Пісні нашого краю». З учнями 1-4 класів провели гру-подорож «Чарівний мій край, Сумщина». А для старшокласників літературно-музичну композицію «Сумщина у роки Великої Вітчизняної війни».
/Files/photogallery/732/DSCN0200_новый размер.JPG Метою проведення заходів було показати на прикладах основних подій становлення Сумської області, окреслення її вагомої частини в історії, культурі, економіці, науці, формування у дітей почуття особистої відповідальності за долю свого рідного краю, сприяння процвітанню Сумщини у майбутньому; виховання естетичних почуттів та любові до пісні.

І як гасло дня, стали рядки:
О, рідна Сумщина!
Нехай повсякчас
Живе твоя слава,
Цвіте твоя доля!
Ти завжди у шані у нас!


У 4-А класі проведено краєзнавчу вікторину "Екскурс по визначних місцях Сумщини"

Мета заходу: виховувати почуття патріотизму та національної гордості, любов до рідного краю, повагу до державної символіки, культури та історії.

/Files/photogallery/732/IMG_2791_новый размер.JPG /Files/photogallery/732/IMG_2792_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.