Повернутися до звичайного режиму

До 25 річниці виводу радянських військ з Афганістану

До 25 річниці виводу радянських військ з Афганістану

Ты прав землян, тревожим раны,
Когда вас просим рассказать,
Как воевали там в Афгане,
От вас мы слышим : «Что сказать?»

/Files/photogallery/732/DSCN0043_новый размер.JPG 13 лютого о 13.00 в школі №6 відбулася зустріч учнів з воїнами-афганцями: рядовим – Арушаняном Андрієм Радиковичем, рядовим – Гаврильцовим Юрієм Михайловичем, підполковником – Бойко Володимиром Миколайовичем.
І до цих пір не загоюються рани в наших воїнів-афганців, бо 10 важких років вони гинули на чужій землі.
Із розповіді афганців, діти дізналися, що тисячі молодих юнаків 18-19 років закінчили свій життєвий шлях далеко від батьківських домівок. І кожен, хто повернувся додому живим, буде довічно пам'ятати, яка ціна була заплачена за те, щоб він побачив свою Батьківщину, рідних, друзів. Назавжди в серці залишиться той біль - біль пам'яті. Вони вийшли, вижили. Але якою ціною?
Зустріч була побудована у формі години спілкування. Дітям були продемонстровані короткометражні фільми про воїнів-афганців. На пам'ять про зустріч діти зробили фото. Також гості відвідали кімнату-музей. Були приємно здивовані, що в музеї знайшлося місце довідці про гірську країну, трохи історії, оцінка їхньої служби. Зробили фото на фоні стендів «Ми обрані часом», «Ти просто поряд не можеш бути»./Files/photogallery/732/DSCN0056_новый размер.JPG
Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю радянських воїнів, які загинули на афганській землі та пишаємося живими. Дай Вам, Боже, здоров'я та довгих років життя.

Педагог-організатор ЗОШ №6,
Ольга Сірик

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.