Повернутися до звичайного режиму

Вітаємо з Днем знань!

/Files/images/01092014/DSCN1252.JPG


/Files/images/01092014/DSCN1260.JPG


Перше вересня - це перший день золотистої та барвистої осені, а також Свято Знань, якого так сильно чекають маленькі школярики. Цього року наша школа зустрічала 99 першачків.

Традиційно День Знань розпочався урочистої лінійкою, на яку були запрошені поважні гості Нанай Н.І., секретар міської ради, Гурець М.В., методист міського відділу освіти, Ільченко М.В., ветеран Збройних Сил.

Після лінійки школярі вирушили до класу на перший урок , на якому класні керівники наголосили на цілісності нашої держави.

Учні нашої школи взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Україна – єдина країна!», де здобули перемогу. Діти малювали світ, у якому їм хотілося би жити: синє небо, жовтий соняшник, сині волошки, жовті колоски – чудове поєднання кольорів українського прапору. Своїми малюнками вони заклики жити у мирі і дружбі.

Можемо впевнено сказати, що новий навчальний рік стартував вдало, і скоро порожні без учнів класи наповняться дитячими голосами та шурхотом зошитів, знову радісно задзвенить шкільний дзвоник, сповіщаючи про початок та кінець уроку.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.