Бути першим

Бути першим

/Files/images/ekskurs/DSCN0941_новый размер.JPG Вихованці кадетських класів Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 не витрачають час даремно. Замість того, щоб як звичайні діти лежати в кріслі біля телевізора та дивитися фільми, кадети під керівництвом досвідчених вихователів з 9 по 13 червня 2014 року вирушили на навчально-польові збори в загадковий Слоутський ліс.
Керівниками групи було чітко організовано роботу: зміна чергування в таборі, заняття по стройовій підготовці, стрільба із пневматичної гвинтівки, орієнтування на місцевості, топографія.
Родзинкою походу була довгоочікувана гра «Зірниця», в якій кадети змогли проявити себе як сильні, сміливі та організовані.
Цікавинкою для кадетів були гості із військово-патріотичного клубу «Останній рубіж» (м.Конотоп), представники якого донесли цікаву інформацію часів великої вітчизняної війни та продемонстрували речі того часу. Після цікавої лекції кадети відправилися на змагання по стрільбі, переможці отримали грамоти, а команди солодощі.
/Files/images/ekskurs/DSCN0997_новый размер.JPG Ввечері всіх чекала цікава «смуга перешкод», завершенням якої стала весела «посвята в кадети».
Кадети отримали досвід роботи в польових умовах, відпочили в мальовничих місцях, загартували своє тіло і душу.

Тетяна Гапонько ,учитель початкових класів

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.