Шкільний Олімп

Шкільний Олімп

Кажуть, що посієш, те й пожнеш. Наприкінці року в школі «збирали врожай», підбивши підсумки роботи за рік і нагородивши найкращих учнів на "Шкільному Олімпі". Традиційним у нас стало свято, на якому відзначають найкращих учнів, які стали призерами предметних олімпіад різних рівнів, творчих конкурсів, спортивних змагань та приймали активну участь у житті школи.

Директор школи Ірина Миколаївна Калиновська звернулася з привітальним словом до присутніх і звернула увагу на те, що з кожним роком кількість учнів-переможців різних рівнів предметних олімпіад зростає.

На шкільне свято завітали гості. Керуюча «Приват-банком» Людмила Іванівна Мандрика привітала переможницю у номінації «Учень року» Марину Хоменко і подарувала електронний носій (до речі, дівчина вже другий рік поспіль є найкращою ученицею). Головний державний інспектор Податкової інспекції Наталія Федорівна Ломакіна вручила грамоти і сувеніри дітям-переможцям у конкурсі «Очима дитини про бюджет країни».

Зі сцени прозвучали імена переможців олімпіад і конкурсів, учасників змагань і творчої самодіяльності. Адміністрація школи вручила грамоти, була відмічена робота вчителів і підтримка батьків, а у подарунок усі отримали музичні вітання.

Ми ще раз мали змогу переконатися, що «Шкільний Олімп» не просто потрібний, він необхідний, адже це свято стимулює дітей до нових досягнень, які своїми перемогами створюють імідж нашої школи.

/Files/images/zahodi_/IMG_20140527_104145_-_kopia_новый размер.jpg/Files/images/zahodi_/DSCN0714_новый размер.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.