Захоплююче і незвичайне знайомство з новими книжками

Третього січня здобувачі освіти 6-В класу разом з учителем зарубіжної літератури Чернишовою Н. В. та класним керівником Некрасовою Л. М. відвідали Комунальну установу "Глухівська публічна бібліотека".

Бібліотекар Любов Дмитрівна Осипенко привітно зустріла дітей біля входу в заклад, провела цікаву екскурсію бібліотекою, познайомивши гостей з новими книгами на книжкових виставках- інсталяціях та тематичних полицях дитячого фонду. Щоб трішки відпочити пані Любов запропонувала дітям розміститися в читальному залі та пограла з ними в інтелектуальні ігри. Під час бесіди школярі порушили проблему плагіату та дотримання авторських прав, в котре переконавшись, що потрібно дотримуватися академічної доброчесності на уроках та під час підготовки домашніх завдань.

Захоплюючим і незвичайним було знайомство з новими книжками, які нещодавно надійшли до бібліотеки з Інституту книги. Хлопчики та дівчата виступили в ролі моделей з реклами книг.

На абонементі діти взяли додому твори, які вивчатимуть на уроках зарубіжної, української літератури, історії, трудового навчання та ін.

Екскурсія не залишила байдужим жодного юного читача і ще раз переконала в тому, що читати-це круто, корисно, модно!

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.