Цікаві вихідні

/Files/images/ekskurs/IMG_3018_новый размер.JPG Учні 4-А класу ЗОШ №6 № 6 побували на екскурсії в м.Суми. З яким нетерпінням чекали діти цього заходу! Тільки й чути було: «Ну коли вже...», «Хоч би скоріше...»
Програма екскурсії була насиченою і дуже цікавою. Діти відвідали театр юного глядача, переглянули музичну казку «Алладін». І театр, і казка справили на глядачів незабутій враження. Майстерна гра акторів, яскраві костюми, гарні декорації, сучасні спец ефекти, чудова музика сподобалися і дітям, і дорослим. Особливо ефектною була поява джина. В антракті учні оглянули театр, піднялися в бель-етаж, встигли поділитися першими враженнями. Дехто з них театр відвідував вперше. Продовження вистави чекали з нетерпінням. Головним героям щиро співчували. По завершенні спектаклю акторів нагородили бурхливими оплесками. Час, проведений в театрі, пролетів дуже швидко. Трохи шкода було залишати не царство Мельпомени. Та попереду чекали нові враження.
У Сумах діти мали змогу позайматися зі справжнім боулінгом. Із цим видом спорту дехто познайомився вперше. Протягом години учні, поділені на шість команд, намагалися збити кеглі спеціальними шарами. Команди спочатку намагалися перемогти одна одну, та потім гра їх так захопила, що діти зосередилися на самому процесі.
На завершення екскурсії учні зупинилися в «Мак Дональдсі». Там їм так сподобалося, що замість запланованої години довелося затриматись на півтори. Та час летить швидко і довелося вирушати в зворотню дорогу.
Я вважаю, що екскурсія справила надзвичайне враження на дітей. Цей захід мав не тільки освітнє, пізнавальне значення, а й виховне, естетичне. Діти познайомилися із справжнім мистецтвом, відпочили, розважилися. Від імені батьків хотілося б подякувати безпосередньому «винуватцю» - ініціатору та організатору екскурсії – класоводу 4-А класу Гапонько Тетяні Миколаївні за цей змістовний та цікавий захід.

Мама учениці 4-А класу
Трубчик Олена Василівна.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.