Святкування Дня кадета

Традиційно у переддень свят Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги гості завітали до загальноосвітньої школи № 6 на святкування Дня кадета.

Кадетів прийшли привітати: начальник відділу освіти Людмила Васянович, головний спеціаліст відділу освіти Марина Колоша, методист відділу освіти Марина Гурець, військовий комісар Глухівського об’єднаного міського комісаріату, підполковник Андрій Немцев, директори,заучи та учні 4-х класів всіх шкіл міста, шефи кадетський класів, батьки. З вітальним словом до кадетів звернулася начальник відділу освіти Людмила Васянович, яка наголосила на подальшому продовженні кадетських традицій в місті. Людмила Григорівна зазначила, що юнаки підтверджують думку про те, що бути сьогодні патріотом, служити і захищати Батьківщину – обов’язок кожного громадянина. Відбулося традиційне вручення з нагоди свята пагонів сержантському складу учням 5-А, 6-А ,7-А та 8-А класів,які вручив військовий комісар Глухівського об’єднаного міського комісаріату, підполковник Андрій Немцев.


Галерея "День кадета 2019"

Випускники 4-х класів шкіл міста,батьки. Вчителі та гості свята мали можливість спостерігати за навичками стройової підготовки, розбирання та складання автомата, що кадети здобули протягом навчання та творчими здібностями учнів кадетських класів.

Із словами подяки виступили кадети та подарували присутнім запальні танці.

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.