29 січня – День пам’яті героїв Крут

Є в нашій історії події, які стали знаковими, символічними. Такою подією є героїчна смерть молодих захисників нашої держави, яка заявила світові, що вона хоче бути господарем у своїй хаті.

Трагічна загибель студентського куреня під Крутоами стала символом патріотизму й жартовності в боротьбі за незалежну Україну.

Зважаючи на актуальні події та з метою виховання в учнів інтересу та поваги до свого історичного минулого в дусі національної самосвідомості, гідності та честі, патріотизму та гордості за свій народ, 29 січня в 7-Б класі Глухівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №6 була проведена виховна година «Крути – символ національної честі та військової доблесті».

Учні взяли активну участь у підготовці та проведенні виховного заходу. Вони читали вірші напам’ять, мали змогу подивитися відео на тему «Героям Крут присвячується…» , прослухати пісню С. Василюка «Ніколи не плач» , засвоїти важливі уроки трагедії Крут.

Нехай пам’ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.