Повернутися до звичайного режиму

Добро починається з тебе

Добро починається з тебе

Людина народжується із здатністю відгукуватися на чужий біль. Це почуття вроджене, дане нам разом з душею, це обов’язок кожного з нас.

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 приєдналася до акції «Я хочу бачити життя» Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», яка має на меті збір коштів для допомоги дітям з вадами зору. Адміністрація, педагогічний колектив та учні школи мали змогу переказати кошти тим, хто цього дійсно потребує.

Акція "Серце до серця"

В рамках акціїї "Серце до серця" у 1-Г класі був проведений благодійний урок, присвячений дітям з особливими потребами. Учні сумлінно і старанно вирішили допомогти тим, чиї фізичні або психічні вади здоров'я заважають повноцінно жити і насолоджуватись сьогоденням. Діти виготовили прекрасні вітальні листівки та підписали їх з найкращими побажаннями здоров'я, щастя та радості.Урок проходив у тісній співпраці з батьками першокласників, які після закінчення дійствау супроводі класного керівника,Ільченко О. В., та активних діток відвідали Міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та вручили вихованцям закладу листівки, виконані учнями. На згадку про себе діти подарували книгу "Загадки для кмітливих", яка поповнить бібліотеку центру.
Не будьте байдужими! Відвідайте і Ви тих, кому і 5 хвилин Вашої уваги стануть безцінною винагородою!

/Files/images/zahodi_/DSCN8236_новый размер.JPG/Files/images/zahodi_/gpiq-xaNM3Y_новый размер.jpg

/Files/images/zahodi_/DSCN8230_новый размер.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.