Повернутися до звичайного режиму

Гра-подорож «Країна казок»

Гра-подорож «Країна казок»

…Учні 2-А класу отримали листа від мешканців «Країни казок»:

Любі діти! Благаємо, допоможіть нам! Коли нас і наші казки забувають у світі людей, нами оволодівають злі чари. Приїздіть до нас, аби розчаклувати наших мешканців!З надією на вашу допомогу: Мальвіна, Дюймовочка, Білосніжка…(і ще близько 100 відомих імен)

Другокласники, не гаючи ні хвилини,вирушили у подорож, аби врятувати своїх казкових друзів.

Потрапити до країни, якої нема на жодній звичайній карті, їм допомогли шапки –невидимки й чарівні слова.

Першою зупинкою в подорожі була «Брама», де юним рятівникам, аби отримати перепустки до столиці казкової країни, довелося відповісти на запитання вікторини…А далі їх чекало «Зачароване місто», з якого зникли всі кольори… «Розбиті віконця» у замку казок, які діти відновили… «Ліс розваг», в якому трохи відпочили… « Озеро загублених речей» - хлопчики й дівчатка змогли знайти їх власників…

А наприкінці подорожі, блискуче впоравшись з усіма випробовуваннями-завданнями, і врятувавши героїв казок від злих чар, діти впевнились , що й справді «дружба-найбільший скарб», і «друг пізнається в біді»,а потім поласували смачними «золотими монетами», якими їх пригостили вдячні врятовані мешканці «Країни казок». А ще діти пообіцяли, що обов’язково читатимуть казки і пам’ятатимуть усіх їх героїв.


Галереї "Гра-подорож "Країна казок""

Вихователь ГПД Малорошвило І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.