Святий Миколай

Святий Миколай

Лиш раз в рік таке буває:
Господь небо відкриває,
І на землю поспішає Миколай.
В кожну хаточку, домівку,
Чемним дітям під голівку
Ласку Божу залишає Миколай.

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завждивважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Уп’ятницю,18грудня 2015року, відбулося святкування дня Святого Миколая. Свято організували учні 3-В класу. Школярі розповілиприсутнім про життя Миколая Чудотворця, звертаючи увагу на його велику любов до ближніх, хворих, бідних і потребуючих. Діти готувалися до зустрічі із Святим Миколаєм і віталиодин одного та гостей звеликою радістю, даруючисвої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали, розігрували сценки.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням подарувавдітям подаруночки.

Закінчилося свято спільною піснею учасників та глядачів. Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається.


Світлана Шум, класний керівник 3-В класу

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.