Посвята у кадети

Минуло лише три місяці, як хлопці 5-А переступили поріг кадетського класу.

І ось настав час для урочистої обіцянки. На першому кадетському святі, що відбулося 4 грудня, у присутності поважних гостей, учителів, учнів і батьків вихованці склали присягу.

Із привітальним словом до винуватців свята звернувся заступник міського голови Роман Головня, який наголосив на важливості військово-патріотичного виховання у наш час. Він побажав курсантам бути гідними звання кадет. Начальник відділу освіти Глухівської міської ради Людмила Васянович також привітала зі святом підростаюче покоління захисників Вітчизни.

Після складання урочистої обіцянки кадетами директор школи Ірина Калиновська зачитала наказ «Про присвоєння звання «Український кадет».

Благочинний церков Глухівського церковного округу протоієрей Олексій Родіонов побажав юним кадетам духовних сил і натхнення та окропив хлопців і всіх присутніх святою водою.

Усім присутнім кадети 5-А подарували хореографічний номер. Багато теплих слів на свою адресу отримали юні кадети.

У нелегкій справі виховання справжнього захисника немало зусиль доклали класний керівник Ірина Федорівна Хоруженко та офіцер-вихователь Олексій Миколайович Абрамчук.

Закінчилося свято урочистим маршем кадетів школи.


Кiлькiсть переглядiв: 363

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.