Повернутися до звичайного режиму

День Незалежності України!

День Незалежності України!

24 серпня - надзвичайний день у житті кожного українця. День Незалежності України - День радості, щастя, миротворення, єдності та величі нашого народу! У нашому місті було проведено багато цікавих і патріотичних заходів, найяскравішим з яких став парад Вишиванок. Кожна школа Глухова представила свою родину, котра у символічному вишиваному вбранні пройшла колоною центральними вулицями міста.

Представниками від Глухівсько загальноосвітньої школи №6 стали сім'ї 3-А та 3-Г класу. Вони втілили не лише радість свята, гордість класної родини та школи, а й показали як насправді слід цінувати та поважати Батьківщину, пишатися її надбаннями, створювати ці здобутки, гідно жити та щиро вірити у мир та злагоду на Рідній землі.

Важливим стало і те, що участь у параді для Владика, Віки та Анни Миколаївни Шеченків - це важливий символ підтримки їхнього тата - Миколи Олександровича, який уже цілий рік захищає нашу Батьківщину на Сході України, передуваючи у зоні АТО. Це надзвичайно сильний крок на шляху втілення віри у перемогу, єдність і держану міць у реальність, це пітримка наших героїв-воїнів, нашу надію і гордість!Ми пишаємось родиною Шевченків! Миру і добробуту вашому дому, а татусю найскорішого повернення!

Олена Ільченко, класний керівник 3-Г класу!

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.