"Туристична слобода"

"Туристична слобода"

Дуже насиченим і багатим на різноманітні події видався міський туристичний зліт школярів, який відбувався з 8 по 10 червня на мальовничій галявині табору літнього відпочинку дітей «Сонячний». Нашу школу представляла команда «Туристична слобода» на чолі з капітаном Єгором Михайленком.

Галереї "Туристичний зліт 2015 "Туристична слобода""

Програма туристичних змагань передбачала конкурси пісень, частівок, плакатів та інші яскраві спортивні змагання.

Після урочистого відкриття команди змагались у першому конкурсі «Візитка». Наші учні цікаво, з гумором і жартами презентували свої команди й були нагороджені гучними оплесками глядачів і суперників.

У конкурсі «Страва» туристи змагались у приготуванні справжнього козацького кулішу, який піддобрив і підсолодив членів журі.

Змагання з туристичної естафети вимагали неабиякої витривалості, кмітливості, спортивної загартованості. На шляху від старту до фінішу команди повинні були не лише швидко пересуватися, а й долати ряд перешкод – проходити через певні етапи.

Фінальною частиною зльоту було шикування команд для відзначення та урочистого закриття туристичного зльоту. Команда нашої школи «Туристична слобода» виборола ІІ місце та отримала грамоти й солодкий приз.

Час зльоту промайнув як одна мить. Зліт закінчився, але море позитивних вражень переповнює серце кожного, хто на ці дні відчув себе справжнім туристом.

Бороденко Наталія, учитель світової літератури ЗОШ 6

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.