Повернутися до звичайного режиму

Алея майбутнього

Алея майбутнього

Із давніх-давен дерева - це символ життя. Вони були і є легенями нашої Землі. На своїх могутніх кронах несуть ці велетні відповідальність за екологію навколишнього середовища.

Ми розуміємо усю користь того, що дають нам зелені насадження. Але чому ж тоді так безжалісно нівечимо їх? Дерева теж живі і відчувають біль, якщо їх ламати, різати, рубати… Вони не можуть нам про це сказати, але ж ми - люди, і тому повинні берегти й збагачувати зелені ресурси нашої планети.

Наша школа є прикладом навчального закладу, у якому дітей змалечку вчать оберігати природу. Ще з перших років заснування стало традицією кожного року озеленювати територію школи.

Тож нещодавно з ініціативи батьків, класного керівника та учнів 5-Б класу було вирішено провести захід зі створення «алеї майбутнього». Мама Трубчик Діани забезпечила посадковим матеріалом. Діти із задоволенням на чолі з класним керівником Балюк В.Є. та вчителем біології Гулаковою І.М. вийшли на озеленення.

І хлопчики і дівчата завзято копали ямки для майбутніх дерев, відрами носили воду, обережно власноруч поміщали корінці в ямки й засипали землею.

Учні разом з учителями висадили 30 дерев катальпи чудової, 12 кущів спіреї та 15 саджанців можевельника.

Із жартами, у піднесеному настрої діти поверталися з виконаною місією до школи, знаючи про те, що коли дерева підростуть, то вони нагадуватимуть їм про незабутні шкільні роки.

Шановні мешканці мікрорайону!

Ми звертаємося до вас з проханням допомогти зберегти саджанці, які ми так дбайливо насаджуємо кожного року.

/Files/images/zahodi_/20150417_112855_новый размер.jpg /Files/images/zahodi_/20150417_112941_новый размер.jpg

Класний керівник 5-Б класу ЗОШ№6 Валентина Балюк

Кiлькiсть переглядiв: 143

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.