«Робота з обдарованою молоддю на уроках світової літератури та російської мови»

«Робота з обдарованою молоддю на уроках світової літератури та російської мови»

З метою впровадження інноваційних методів у роботу з обдарованими дітьми в Глухівській ЗОШ №6 відбувся міський семінар вчителів світової літератури та російської мови «Робота з обдарованою молоддю на уроках світової літератури та російської мови».

На семінарі були присутні завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Глухівської міської ради В. Г. Дячкова, учителі шкіл міста, адміністрація та вчителі ЗОШ №6.

Програма семінару включала в себе теоретичну і практичну частини. Увазі присутнім запропоновано опис досвіду роботи МО вчителів світової літератури та російської мови ЗОШ №6; відбулася презентація кабінету світової літератури (учитель Г.М. Бороденко).

Досвідом роботи з обдарованими дітьми поділилися вчителі Л.В. Черепньова та Н.М. Бороденко (ЗОШ №6), Ю.О. Бадуліна (ЗОШ №3), М.А. Суглобова (НВК: ДНЗ-ЗОШ №4). До виступів долучилися й учні. Свої вірші читали автори Марина Хоменко (учениця 10 класу) та Анастасія Мовчан (учениця 9-А класу).

У практичній частині семінару відбувся фрагмент уроку з російської мови в 6-Б класі «Развитие речи. Культура речи. Почитай старших» (учитель Т. О. Ліванцова).

Логічним завершенням семінару стала пісня «Моя любов» у виконанні Крістіни Хлонь і Катерини Шаман.

У ході семінару вчителі розглянули наукові аспекти та інноваційні методи роботи з обдарованими дітьми, розкрили значення методів роботи з обдарованою молоддю як одного з напрямків забезпечення навчально-виховного процесу, поділилися досвідом їх упровадження.

/Files/images/semnari_naradi_zasdannya/IMG_20150318_110508.jpg /Files/images/semnari_naradi_zasdannya/IMG_20150318_112126.jpg

Наталія Бороденко, учитель світової літератури

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.