ГОРДІСТЬ ШКОЛИ

ГОРДІСТЬ ШКОЛИ

Сьогодні молодь намагається встигнути в усьому: добре навчатися, допомагати батькам і старшим, а ще треба знайти час на відпочинок і дозвілля. Скільки всього необхідно встигнути, аби стати гарним учнем.

Прикладом для наслідування в ЗОШ №6 є Сєдих Вікторія, учениця 11 класу. Дисциплінована, скромна, товариська, стримана, Віка користується повагою серед учителів та учнів.

Про нагороди та відзнаки Вікторії можна говорити дуже багато, адже вона є постійним призером шкільних предметних олімпіад. У цьому навчальному році дівчина посіла 3 місце з англійської мови в ІІІ етапі Всеукраїнських шкільних олімпіад, а також стала переможницею в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН при Сумському територіальному відділення МАН України (учитель С.О. Макаєва).

Віка має дуже багато інтересів. Перш за все дівчина любить вишивати. До речі, нещодавно вона вишила український рушник. Ще Вікторія малює портрети олівцем, читає класиків як світової, так і української літератури.

Віка любить подорожувати і знаходити нових друзів, а завдяки сучасним технологіям та Інтернету в неї багато товаришів за межами рідного міста, держави і навіть Європи. Вона намагається підтримувати з ними зв`язок не лише тому, що це дуже цікаво, а і важливо для майбутньої професії, бо дівчина мріє стати перекладачем.

Наша школа по праву пишається такою ученицею.

Н.М. Бороденко, учитель світової літератури

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.