Засідання методичного об’єднання вчителів Захисту Вітчизни

Засідання методичного об’єднання вчителів Захисту Вітчизни

28 січня на базі Глухівської ЗОШ №6 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів Захисту Вітчизни, на якому були присутні методист відділу освіти Глухівської міської ради Л.І. Приходько, адміністрація школи, учителі шкіл міста.

Із привітальним словом до присутніх звернулася Л.І. Приходько, яка наголосила на комплексі заходів щодо зміцнення обороноздатності держави. Відбулося обговорення проекту навчальної програми предмету «Захист Вітчизни» для учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Заступник директора з НВР Л.М.Шершень ознайомила з особливостями функціонування кадетських класів у школі, а також зауважила, що робота в кадетському класі спрямована на створення системи патріотичного та духовно-морального виховання молоді, формування громадянина і патріота.

Педагог-організатор О.Г. Сірик виступила з доповіддю про роботу з військово-патріотичного виховання учнів. Життя у кадетських класах насичене яскравими подіями, цікавими заходами. Традиційними стали свята Посвята кадетів і День Кадета.

Увазі присутніх були запропоновані елементи стройової підготовки (кадети 8-А класу, вихователь О.В.Батулинський), зборка і розтока автомату (кадети 7-А класу, вихователь О.А.Бойко), елементи рукопашного бою (кадети 5-8 класів, тренер клубу «Мужність» К.В.Ященко), хореографічна композиція «Військовий танок» (кадети 5-8 класів, керівник танцювального гуртка В.І.Сазонова).

Система кадетської освіти сьогодні необхідна. Дитина, вихована в кадетському дусі, краще пристосована до життя, бо кадети – це дисципліна, порядок і самоорганізація.

/Files/images/zahodi_/IMG0071A_новый размер.jpg /Files/images/zahodi_/IMG0077A_новый размер.jpg

Наталія Бороденко, учитель ЗОШ №6

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.