Допомагаючи один одному, ми стаємо сильнішими!

Допомагаючи один одному, ми стаємо сильнішими!

Чи часто Ви задумувались над тим, що у світі існує безліч можливостей, аби творити добро? Не обов’язково чекати значних трагедій, аби проявити милосердя – воно актуальне щодня і щогодини!

Ніхто не застрахований від складних ситуацій, від зневіри та потреби у підтримці. Добро не коштує нам зазвичай нічого, однак для тих, хто його потребує, стає справжнім спасінням. Благодійна підтримка школою багатодітних та малозабезпечених родин, жінок, які самостійно виховують діток, всім тим, кому потрібна підтримка та допомога завжди є актуальм для нашої школи.

Цей рік не став винятком, у школі з’явились сім’ї, які потребували допомоги, тому за підтримки Глухівської Трьох-Анастасіївської церкви, соціального педагога школи Т.Козловської 14-15 вересня 2020 року дітям з багатодітних, малозабезпечених родин, внутрішньопереміщених сімей була надана допомога у вигляді одягу, взуття та іграшок.

“Якщо людина потребує монети – легко дати цю монету. Але якщо людина потребує дива – зроби для неї це диво, якщо ти в змозі. Нова душа буде в тебе, і нова душа буде в тієї людини” Олександр Грін.

Тож давайте творити дива одне для одного, аби наші душі були завжди оновленими!

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.