Зустріч із старшим інспектором з ювенальної превенції Глухівського ВП ГУНП в Сумській області

Кожна людина здатна зробити свій вибір в житті: йти чесним шляхом, заробляючи необхідні гроші, відмовляючи собі в багатьох задоволеннях і бажаннях, або вступити на шлях злочину у пошуках легкої наживи. Всім відомо, що красти, грабувати, ображати, битися -погано.І тим на менш кількість малолітніх злочинців зростає.

На жаль, не кожен підліток, усвідомлює про скоєння ним протиправних діяння, які ведуть до тяжких наслідків, які важко виправити . Щорічно підлітками вчиняється більше 145 тис. злочинів, практично кожен п'ятий з них направляється для відбування покарання у вигляді позбавлення волі в виховні колонії (ВК).

Саме тому школою регулярно проводяться спільні заходи з Глухівським відділом поліції, для своєчасного інформування та профілактики негативних явищ серед неповнолітніх.

Так, 23 січня 2019 року для учнів 6-Г класу була проведена зустріч із старшим інспектором з ювенальної превенції Глухівського ВП ГУНП в Сумській області, капітаном поліції Пітутіним В.В. та представниками поліції ГРПП (групи швидкого реагування ).

Учні отримали корисну інформацію про адміністративну та кримінальну відповідальність. Віктор Володимирович відповів учням на всі їхні питання та надав рекомендації, щодо дотримання законодавства та норм і правил поведінки у суспільних місцях, на вулиці, вдома з друзями та у школі.

Представники ГРПП нагадали учням про правила дорожнього руху та безпечну поведінку на зупинках у транспорті та на переходах.

/Files/images/sots_pedagog/шгдщгш.jpg

/Files/images/sots_pedagog/шгщшгщ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.