Методичне об’єднання вчителів фізики

17 жовтня в Глухівській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів №6 відбулося методичне об’єднання вчителів фізики м. Глухова. На якому було розглянуто питання: 1. Формування інформаційної компетенції учнів при вивченні фізики в школі. 2 Фізичні диктанти. 3. Наскрізні лінії компетентності.

Вчитель Хоруженко І. Ф. показала, що для сучасної людини вміння працювати в просторі інформації організованою сучасними технологіями, а також можливість здійснювати в ньому різні операції, є важливим аспектом, який повинен стати особистими якостями учня в майбутньому.

В МО приймали участь найкращі учні 8-мих класів школи. Вони використовувати Інтернет-ресурси для розширення навчально-пізнавальної, пошуково-довідкової, пошуково-творчої, проектної та інших видів діяльності. Спілкування учнів, використання мультимедіа у навчанні фізики дає можливість підготовити конкурентоспроможного учня для різних позашкільних конкурсів.

Технологічно таку діяльність реалізувати вчителю (школі) доцільно через створення власного навчального сайту з предмету, створення мережевої спільноти, використання електронної пошти та ін.


Галерея "МО учителів фізики 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.