А зі спортом ми на Ти!

Олімпійський тиждень

Заняття спортом – це невід’ємна складова життя людини, що забезпечує необхідну активність. Фізкультура і спорт дарують заряд бадьорості та оптимізму , зміцнюють імунітет і тим самим захищають людину від різних захворювань.

У рамках Олімпійського тижня учні 2-А класу провели спортивні змагання, де розвивали спритність, швидкість, гнучкість. На урок фізичної культури завітав чемпіон світу з ушу - Горобець Тарас Михайлович, який розповів учням про здоровий спосіб життя та розкрив секрети перемог у спорті. Також юні спортсмени: Шаман Тимофій (клуб «Воїн», бокс) та Валюх Павло (ДЮСШ, футбол) розказали однокласникам про тренування, перемоги, медалі та грамоти у своєму спортивному житті.

Усі учні почерпнули для себе багато корисної інформації, удосконалили спортивні уміння та навички.

Для того щоб досягти високих результатів у житті, спорті, - людина повинна знати не тільки слова «хочу» та «не хочу», а й слова «потрібно», «треба»! Не лінуйтесь, займайтесь спортом,будьте здорові!

Боровик О.В.( учитель початкових класів)

На Олімпійському тижні учні 3- Г класу підготували цікаву інформацію про світ спорту й поділилися нею з однокласниками на виховній годині. Також ми з превеликим задоволенням брали участь в спортивних змаганнях, раділи перемогам у різних естафетах. А ще багато наших учнів вирішили не тільки продовжити займатися в різних спортивних секціях, а й записатися в нові й заохотити до цього друзів.

Ірина Малорошвило, класний керівник 3-Г класу

Галерея "А зі спортом ми на Ти!"

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.